Naaiatelier

Voor goed naaigoed en kleding op maat,
een perfecte pasvorm, dat's waar het om gaat.Maatkleding

Persoonlijke wensen zijn altijd het belangrijkste uitgangspunt voor elke creatie.
Op professionele wijze worden basics, maar ook zakelijke- en feestelijke kledingstukken vervaardigd. Het betreft dames-, heren- en kinderkleding.
Wil je van je favoriete kledingstuk waar je graag nóg een exemplaar van zou willen hebben, maar dat niet meer verkrijgbaar is of niet in jouw kleur of stofsoort, dan maak ik het graag voor je na.
Heb je altijd moeite met het vinden van goed passende kleding, omdat je geen "standaard" maat hebt, dan kun je ook aan maatkleding denken. Op basis van jouw persoonlijke maten wordt dan een basispatroon getekend en doorgepast, waarna voor het gewenste model, naar jouw persoonlijke wensen, de diverse aanpassingen worden uitgewerkt. Vervolgens wordt het model van de gekozen stoffen, voering en fournituren vakkundig genaaid en afgewerkt. Je hebt dan een uniek kledingstuk met een perfecte pasvorm.Aanpassingen en reparaties

Ook allerlei aanpassingen en reparatiewerkzaamheden behoort tot de mogelijkheden, zoals korter of langer maken, innemen of uitleggen, tailleren, zomen, nieuwe rits inzetten, nieuwe voering maken, knopen aanzetten en knoopsgaten maken.
Tevens heb ik ervaring in het maken én aanpassen van kleding voor rolstoelgebruikers en mensen met een halfzijdige verlamming.